Információ

Tájékoztatás a szállítási-, fizetési- és garanciális feltételekről.

Tájékoztató

A KETTLER fitneszgépek hivatalos magyarországi forgalmazója és a kettler.hu webáruház tulajdonosa a Pán-Trade Kft. Megújult termékkatalógusunkban otthoni, prémium kategóriás KETTLER futópadokat, szobakerékpárokat, evezőgépeket és elliptikus trénereket kínálunk. Cégünk 25 éve importál és forgalmaz fitneszgépeket. Célunk, hogy minden vásárló megtalálja a számára legmegfelelőbb fitneszgépet, mely hosszú éveken keresztül hozzájárul egészségéhez. Online vásárlás előtt javasoljuk, hogy tekintse át az „Információ” oldalt, hogy megismerje szállítási feltételeinket, a fizetési lehetőségeket és a termékek garanciájára vonatkozó adatokat. Termékeinket budapesti raktárunkból szállítjuk Önhöz futárszolgálat segítségével. Vásárlás után is állunk rendelkezésére további termékekkel, szervizszolgáltatással, alkatrész ellátottsággal és információval.

Információ

Szállítási információ

Vállalt szállítási határidő:

A megrendelt termékeket 4-5 munkanapon belül házhoz szállíttatjuk futárszolgálattal. A kiszállítást nem a mi cégünk, hanem megbízott futárcégek végzik (DPD és Royal sprint). A futárcégek kapacitása miatt a szállítási idő megnövekedhet.

A csomagszámot és a fuvarlevélszámot cégünk munkatársaitól tudja elkérni az alábbi elérhetőségeken:

Email: info@kettler.hu

Telefonszám: +36 1 426 1126

A kettler.hu webáruházban rendelt és 50 000 Ft értéket meghaladó termékeket Magyarországon díjmentesen futárszolgálattal házhoz szállítjuk.

A webáruházban rendelt és 50 000 Ft értéket nem meghaladó termékeket az ország egész területén 2490 Ft-ért futárszolgálattal szállítjuk házhoz.

Amennyiben összeszerelést is kér a géphez, azt kizárólag Budapesten tudjuk vállalni összeszerelési díj ellenében. Ebben az esetben saját kollégáink szállítják ki a megrendelt gépeket. A lifttel nem szállítható termékek esetén, valamint a lifttel nem rendelkező társasházak, lakások esetén emeletenként 1000 Ft-ot számítunk fel.

Garancia

A kettler.hu webshopban vásárolt fitnesz termékek gyártói garanciával rendelkeznek, mely csak és kizárólag a Pán-Trade Kft. munkatársai által szabályosan kiállított garancialevéllel és/vagy jótállási jeggyel érvényesíthető. A garancia a garanciális időszakon belül felmerülő, megmunkálásból vagy anyagminőségből eredő gyártói hibákra vonatkozik. A Pán-Trade Kft. saját hatáskörében határozza meg, hogy a meghibásodott alkatrészeket, valamint termékeket javítja, illetve cseréli. A garancia akkor és csak akkor érvényes, amennyiben a termék a Pán-Trade Kft. által az adott termékre vonatkozóan jóváhagyott környezetben kerül használatra. A jóváhagyott termékspecifikus használati környezet a Pán-Trade Kft. által a termékhez mellékelten biztosított használati útmutatóban kerül megjelölésre. A Pán-Trade Kft. három használati környezetet különböztet meg:

  • Otthoni: a terméket csak és kizárólag ugyanabban a háztartásban élők használják.
  • Zárt közösségi: a terméket korlátozott számú felhasználókból álló csoport használja, a használat jellege és környezete közel áll az otthoni vagy ellenőrzött használathoz, például iskolákban, szállodákban, vállalatoknál, irodaházakban, stb. A zárt közösségi használati környezetben ajánlott működési időtartam maximum öt óra naponta.
  • Professzionális: a termék hozzáférhető a felhasználókra vonatkozó korlátozás nélkül edzőtermi környezetben. A használat nem csak ellenőrzött formában történhet.

A jótállás időtartama a 270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet szerint:
I. 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év,
II. 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év,
III. 250 000 forint eladási ár felett 3 év.

Fizetési módok

Utánvét: készpénzzel a futárnak vagy személyes átvétel esetén készpénzzel a szaküzleteinkben.

Bankkártyás fizetés (CIB bank): megrendelés utolsó lépéseként adja meg bankkártya adatait az azonnali fizetéshez.

Banki átutalás: Rendelés leadása után kollégáink emailben küldik a rendeléshez tartozó számlát az Ön által megadott email címre. A számlán feltüntetett összeget küldje el a feltüntetett bankszámlára és tüntesse fel a közleményben a számla sorszámát. A termékeket az összeg kiegyenlítése után tudjuk küldeni.