Fizetés és szállítás

Fizetés és szállítás

Fizetés

 

 1. Fizetési lehetőségek:
 • Utánvét: készpénzzel a futárnak vagy személyes átvétel esetén készpénzzel a szaküzleteinkben.
 • Bankkártyás fizetés (CIB bank): megredelés utolsó lépéseként adja meg bankkártya adatait az azonnali fizetéshez.
 • Banki átutalás: Rendelés leadása után kollégáink emailben küldik a rendeléshez tartozó számlát az Ön által megadott email címre. A számlán feltüntetett összeget küldje el a feltüntetett bankszámlára és tüntesse fel a közleményben a számla sorszámát. A termékeket az összeg kiegyenlítése után tudjuk küldeni.

 

 1. Szállítási díjakA fitness-index.hu webáruházban rendelt és 50 000 Ft értéket meghaladó termékeket az ország egész területén díjmentesen futárszolgálattal házhoz szállítjuk.A webáruházban rendelt és 50 000 Ft értéket nem meghaladó termékeket az ország egész területén 2490 Ft-ért futárszolgálattal szállítjuk házhoz.

  Amennyiben összeszerelést is kér a géphez, azt kizárólag Budapesten tudjuk vállalni összeszerelési díj ellenében. Ebben az esetben saját kollégáink szállítják ki a megrendelt gépeket. A lifttel nem szállítható termékek esetén, valamint a lifttel nem rendelkező társasházak, lakások esetén emeletenként 1000 Ft-ot számítunk fel.

 1. ÖsszeszerelésA fitness-index.hu webshopban rendelt fitneszgépek összeszerelését kizárólag Budapesten tudjuk vállalni kérésre. Az összeszerelés díjáról érdeklődjön kollégáinknál.

Szállítás

Vállalt szállítási határidő:

A megrendelt termékeket 4-5 munkanapon belül házhoz szállíttatjuk futárszolgálattal. A kiszállítást nem a mi cégünk, hanem megbízott futárcégek végzik (DPD és Royal sprint). A futárcégek kapacitása miatt a szállítási idő megnövekedhet.

Szerződött futárszolgálati partnereink elérhetősége:
 1. DPD FUTÁRSZOLGÁLAT (30 kg-ig)Telefonszám: +36 1 501 6200E-mail: [email protected]

  Nyomonkövetés: https://www.dpd.com/hu/ (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe kell beírni a csomagszámot.)

 1. ROYAL FUTÁR (30 kg felett)Telefonszám: +36 1 216 3606, 06 20/30/70 216 3606E-mail: [email protected]

  Nyomonkövetés: https://www.royalfutar.hu/blank-kj36a (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe kell beírni a fuvarlevélszámot.)

  Megjegyzés:

  A csomagszámot és a fuvarlevélszámot cégünk munkatársaitól tudja elkérni az alábbi elérhetőségeken:

  Email: [email protected]

  Telefonszám: +36 (1) 267 4921

Kiszállítás saját kollégáink által:

Amennyiben összeszerelést is kér a géphez, azt kizárólag Budapesten tudjuk vállalni összeszerelési díj ellenében. Ebben az esetben saját kollégáink szállítják ki a megrendelt gépeket és telefonos időpontegyeztetés előzi meg a kiszállítást. Ebben az esetben nem tudunk meghatározni fix szállítási határidőt, a közös időpontegyeztetés határozza meg a vállaltszállítási időt.