fbpx
Főoldal/GY.I.K

1, Hogyan rendelhetek a honlapjukon?

2, Hol tudom kipróbálni a kiválasztott terméket?

3, Hogyan tudom kifizetni a megrendelt terméket?

4, Milyen módon juthatok a megrendelt termékhez?

5, Megkaphatom a megrendelt terméket összeszerelve?

6, Hogyan tudok alkatrészt rendelni már meglévő Kettler eszközömhöz.

 

1, Hogyan rendelhetek a honlapjukon?

Regisztrációt követően lehetőség van a honlapon szereplő bármely termék kiválasztására. (kosárba teszem funkció).

Amennyiben, a termék kiválasztásához, a megrendelés feladásához segítségre van szüksége, illetve olyan terméket keres, melyet honlapunkon nem tüntettünk fel, kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal telefonon a 06 1 297 1510 telefonszámon, vagy a honlap alján található ’Írjon nekünk’ kapcsolat ablakon keresztül. Nagy szakmai ismeretekkel rendelkező munkatársaink örömmel segítenek Önnek.

 

2, Hol tudom kipróbálni a kiválasztott terméket?

Társaságunk, mint a KETTLER német sportszergyár kizárólagos magyarországi importőre, Közel 400m2 jól berendezett bemutatótermet üzemeltetet Budapesten, a XVIII. kerületben (pontos címhez ide kattintson). Itt szinte a teljes KETTLER fitnesz gép választék kipróbálására biztosítunk lehetőséget, komfortos, kultúrált körülmények között. Örömmel látjuk szaküzletünkben, ahol igényeit pontosabban megismerve, személyesen is tudunk Önnek hasznos információkkal szolgálni.

 

3, Hogyan tudom kifizetni a megrendelt terméket?

A megrendelt termékek vételárának kifizetése a következő képen történhet:

– Utánvéttel a számlánk és az átvétel során a szállító által kiállított nyugta ellenében.

– Készpénzzel és bankkártyával a bemutató termünkben.

– Banki utalással az áru átvételét megelőzően. Amennyiben ezt a fizetési módot jelöli meg,

a rendelés során, munkatársunk ún. ’ Előlegbekérő okmányt ’ küld az Ön által megjelölt e-mail címre. Az okmányon szereplő összeg számlánkra érkezését követően kerül feladásra a megrendelt csomag. A befizetett előlegről kiállított számlát a csomaghoz csatolva küldjük meg az Ön részére, a kért számlázási címre (amennyiben ezt külön nem adta meg, akkor a rendelési címre).

 

4, Milyen módon juthatok a megrendelt termékhez?

Az áruházunkban vásárolt Kettler termékek házhoz szállítását kérésére, futárszolgálat közreműködésével biztosítjuk, az Ön részére.Ez a szállítási mód 50.000 Ft bruttó rendelési érték felett az Ön számára ingyenes. Az 50.000 Ft alatti rendelés esetén 2.500 Ft/csomag díj ellenében tudjuk futárszolgálat közreműködésével biztosítani a házhoz szállítást.

Futárszolgálat munkanapokon 8,00-18,00 közötti időben, saját ütemezése szerint végzi a megrendelt termékek kézbesítését. Futárszolgálat nem vállal egyeztetett időpontra történő szállítást, illetve a termék ingatlanon belüli mozgatását.

Amennyiben ettől eltérő szállítási módot (pl.: időpontra szállítás, rakodás, beüzemelés), kíván igénybe venni, azt Társaságunk külön térítés ellenében vállalja.Ennek  a szolgáltatásnak a díjai az alábbiak:

Időpontra kiszállítás munkanapon 8,30-16,00 közötti időpontban: Budapesten  6.350 Ft/kiszállás

Vidéken: 130 Ft/km oda- vissza útra számolva.

Fenti árak nem tartalmazzák a termék ingatlanon belüli mozgatását.

 

Természetesen lehetősége a van a megrendelt termék személyes átvételére is.

A vásárolt termék személyes átvételére, kizárólag Társaságunk 1183.Budapest, Gyömrői út 89. szám alatt található raktárában van lehetőség.

5, Megkaphatom a megrendelt terméket összeszerelve?

Természetesen lehetőség van a termék összeszerelt állapotban történő átvételére.

Igénye esetén a készüléket térítés ellenében szakembereinkkel összeszereljük, és ebben az állapotban küldjük el az Ön részére. Ennek a szolgáltatásnak a díja: 6.350 FT/ eszköz. Ez a szolgáltatás nem igényelhető a kombinált gépekre, mivel ezek összeszerelt állapotban meghaladják a szállítási méreteket.

Amennyiben a termék összeszerelését a szállítási címen szeretné összeszereltetni, akkor az összeszerelést munkatársunk a megadott címen 6.350 Ft/ óra munkadíj ellenében elvégzi.

(Előzetes egyeztetés alapján, munkaidőben.)

Ebben az esetben Önnek meg kell térítenie a kiszállási költséget is melynek mértéke megegyezik a prémium szállítás mindenkori költségeivel.

6, Hogyan tudok alkatrészt rendelni már meglévő Kettler eszközömhöz?

Társaságunk a Heinz Kettler GmbH fitneszeszközeinek hivatalos magyarországi forgalmazójaként

biztosítja, az Ön által üzemeltetett KETTLER  gyártmányú fitneszeszközök alkatrész ellátását, a gyártó által biztosítottak szerint.

Alkatrész megrendelésre kizárólag telefonon a 06/1 297 1510 telefonszámon, 1183.Budapest, Gyömrői út 89. szám alatti üzletünkben, illetve mobil szerviz csapatunkon keresztül van lehetőség.

Fontos, hogy az alkatrész pontos beazonosításához szükséges a gép típusszámának (Art No.) megadása.

Az Ön által megrendelt alkatrészt, megrendeléstől számított, várhatóan 3-4 hét szállítási határidővel tudjuk biztosítani. (esetenként készletről).

Egyes nagy értékű, vagy ritkán igényelt alkatrészek megrendelésekor, előleget kérünk.

Az alkatrészek személyes átvételére kizárólag 1183 Budapest, Gyömrői út 89. szám alatti raktárunkban van lehetőség 08,00-15,00 között.

Természetesen vállaljuk az alkatrészek házhoz szállítását is.

Ennek a szolgáltatásnak a díjáról, munkatársunk a csomag méretének ismeretében tájékoztatja Önt.

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk kizárólag Kettler gépekhez  tud alkatrészt biztosítani.