Biztonságos, a célnak megfelelő és komfortos: a KETTLER Giro R3 nyergébe szállva Ön a fittség felé vezető úton teker, és könnyen leelőzi önmagát. A süllyesztett felszállási pozíció és a biztonságos ülés könnyű kezdést és végrehajtást biztosít – pontosan azt, amire egy fitnesz edzés során szükség van, legyen az zsírégetés vagy állóképesség javítás.

Motorral vezérelt mágneses fékrendszer 16 szint ellenállás fokozattal és kb. 8 kg-os lendkerékkel.

Kék háttérvilágítású, ‘Nyomd és Fordul’ edzőkomputer, mely a pulzusverézelt edzést is magába foglaló 8 edzésprogram levezetésére is képes. A kijelző 7 funkciót folyamatosan megjlenít és beépített pulzusérzékelővel rendelkezik. A komputer megnyugvási pulzusmérést is végre tud hajtani, illetve ki tudja számolni a felhasználó fittségi indexét. A kezelő felület izzadságálló.

Az állítható ülőke kapaszkodókkal lett felszerelve. A tökéletes edzésélmény és a hát illetve derék kímélésének érdekében a műbőr borítású ülés vízszintesen is állítható.

Az ülőke műbőr borítású, nem dönthető és vízszintes elhelyezése állítható. A pedálok kicsúszásgátló szíjjal vannak ellátva és automatikusan felállítják saját magukat.

Méret felállítva (H x Sz x M cm-ben): kb. 170 x 63 x 116

Maximális felhgasználói testtömeg: 130 kg