Kedves Érdeklődőnk!

Köszöntjük Önt a több, mint 60 éves múlttal rendelkező német KETTLER minőségi sportszereket, gyerekjátékokat gyártó Heinz Kettler GmbH hivatalos magyarországi képviseletének, a FITCONTACT Kft-nek a webáruházában.

Ön garantáltan a világ egyik legjobb fitneszgépeit tartalmazó webáruházra talált. Az alapító, Heinz KETTLER neve mindig is garanciát jelentett a legjobb minőségre. Mára a KETTLER márka az otthoni fitnesz termékek területén egyet jelent az élenjáró fejlesztésekkel és a csúcsminőséggel. A gyártó cégek legnagyobb, világszintű elismerését, az ‘Plus X Award‘-ot ‘A leginnovatívabb márka‘ kategóriában három egymás utáni évben (2009,2010,2011) a KETTLER nyerte el! Olyan cégek társaságában, mint a BMW, Toshiba, stb.

Mi fitnesz területén eltöltött 22 év tapasztalatával, közvetlen gyári áruellátással és szervizzel nyújtjuk termékeinkre a legnagyobb gyári garanciát és a legkedvezőbb árakat itthon, Magyarországon. Az internet kényelmén túl, Magyarország legnagyobb KETTLERválasztékával rendelkező Fitnesz Szakáruházunkban is szeretettel várjuk tapasztalt kollégáinkkal.

Amennyiben a fitnesszel még csak most ismerkedik, ajánljuk Önnek kettler választónkat, melynek segítségével a céljainak legjobban megfelelő eszközt választjuk ki a KETTLER széles választékából. Figyelünk arra, hogy az önnek legideálisabb mozgásformára adjunk fitneszgépet, mindezt a legkedvezőbb áron. A kínálatunk a puritán funkcióra öszpontosító modellek melett a csúcstechnológiás, legoptimáisabb edzésprogramot biztosító modellekig terjed. Vásárlás után is rendelkezésére állunk edzési tanácsokkal, útmutatóval vagy akár személyi edzővel!

Tekintse meg termékeinket és rendeljen tőlünk bátran, élete legjobb döntése lesz.

Jó egészséget kíván a kettler.hu csapata